Montag, 13. Februar 2023 | online via Zoom
Fortbildung Premium

Talking about our wine trips (3rd English conversation evening)

Having dealt with the work in the vineyard, the vineyard cycle, climate change as well as sparkling wine the first two evenings, this time we will concentrate on our wine travels.

Let’s talk our experience with traveling abroad to foreign winegrowing regions, and share the expertise you gained from that. Every participant should prepare, i.e. not only to tell us the story but also teach us a little, so that we can all broaden our horizon.

Naturally, we will also talk about the wines we have enjoyed recently or are enjoying that night (“night” means “evening” in this context, just in case you were wondering ????).

Anyone who can converse is welcome. If you are not sure about your level, just call me.

Dear Participant, Thanks so much for registering.

Ort: online via Zoom, die Einwahldaten werden am 12.02.2023 vesendet

Datum  / Uhrzeit: Montag 13.02.2023  Beginn 19:00 Uhr Ende 21:00 Uhr

Moderation: Nicole Tomberg, Englischtraining und Übersetzungen für die Weinwirtschaft Tel.: 01791663873 Mail: rvi@online.de

Kostenbeitrag (max. Tilnehmerzahl 10): 10;- € für Mitglieder, 11,- € für Interessentinnen

Anmeldung: über diese Seite hier, lade gerne auch eine potentielle Interessentin dazu ein (siehe unten)

Anmeldeschluss: 12. Februar 2023

Stornobedingungen: Bei einer Absage nach dem 12. Februar 2023 fällt der volle Betrag als Stornokosten an, sofern keine Ersatzteilnehmerin gefunden werden kann.

Wie kann ich stornieren: Über diese Seite hier, nach Deinem Login unter "Meine Termine"

This English evening requires your preparation: Think about the knowledge you have gained about the winegrowing region/s you have traveled to so far and take some notes. What we don’t want are copied sentences from Wikipedia, though. Just prepare a little, so that we can get a maximum out of this evening.

Looking forward to a lively evening.

Best wishes,
Nicole